Roses presenta el nou cartipàs apostant per l'austeritat i la contenció

2011-06-17 15:00

Aquest matí s'ha presentat a Roses la nova distribució de les àrees municipals que integren el consistori, així com l’equip de regidors responsables de cada àmbit. En el nou cartipàs destaquen l’assignació d’un regidor responsable per a les diferents urbanitzacions que integren el municipi, amb la qual es vol establir una via directa de gestió i acció amb totes les àrees residencials, i l’aposta per la contenció.

Carles Pàramo: Alcaldia
Montse Mindan: 1a tinència d’alcaldia i Regidoria de Turisme i Participació Ciutadana
Manel Escobar: 2a tinència d’alcaldia i Regidoria d’Economia i Hisenda i de les Urbanitzacions de Santa Margarida i la Garriga
Sílvia Ripoll: 3a tinència d’alcaldia i Regidoria d’Urbanisme i Urbanitzacions de Mas Buscà i Mas Fumats
Àngel Tarrero: 4a tinència d’alcaldia i Regidoria de Seguretat Ciutadana
Marc Danés: 5a tinència d’alcaldia i Regidoria de de Cultura i Benestar Social
Josep M. Masblanch: 6a tinència d’alcaldia i Regidoria de Serveis Generals i Urbanitzacions de Puig Rom, Canyelles Grosses i Canyelles Petites
Sílvia Useros: Regidoria d’ Ensenyament
Joan Manel Fernández: Regidoria de Carnaval i Festes
Anna Jorquera: Regidoria d’Esports i Joventut
Ambrosio Martínez: Regidoria de Promoció Econòmica i Fires
Carles López: Regidoria de Medi Ambient

El primer objectiu marcat per l’equip de govern per a aquests primers dies de mandat és l’avaluació de les necessitats bàsiques de rosincs i rosinques. La intenció és que aquelles accions que no estiguin dirigides a atendre i millorar els serveis i necessitats bàsics, es reorientin per fer front al principal objectiu del nou equip: la creació i manteniment del major nombre de llocs de treball possibles.

L’alcalde de Roses, Carles Pàramo, vol destacar que “tot i les dificultats que puguin anar sorgint, Roses compta per a aquests quatre anys amb un equip de govern sòlid i coherent que, com es va dir en el moment de la presentació del pacte de govern CiU PP, pensa en positiu i garanteix l’estabilitat”.