Roses es mullarà un any més per l’esclerosi múltiple

2010-07-07 12:00

Com cada estiu per aquestes dates, arriba el Mulla’t per l’esclerosi múltiple, una campanya de sensibilització social i de natació solidària envers les 6.000 persones que tenen esclerosi múltiple (EM) a Catalunya. A Roses la campanya se celebrarà el proper divendres 9 de juliol, a la Piscina Municipal.

Serà el quart any consecutiu que Roses acull aquesta jornada en benefici de les persones afectades d’EM, una malaltia neurològica del sistema nerviós central, de la qual encara a dia d’avui es desconeix la causa. Tota la recaptació es destinarà a la Fundació Esclerosi Múltiple i d’aquesta manera es col·laborarà a millorar la qualitat de vida de les persones que la pateixen i a donar suport a la recerca.

Durant tot el dia, l’entrada a la Piscina serà lliure i només caldrà que cada participant nedi els metres que desitgi i que col·labori fent un donatiu i/o comprant algun material de la jornada amb un disseny ben original i exclusiu (samarretes, bosses, tovalloles, gorres…). Tots els participants rebran un diploma acreditatiu de la seva participació amb els metres nedats a favor de l’EM.

L’any passat, 150 persones varen nedar uns 93.000 metres a la Piscina de Roses durant aquesta jornada, en la qual es recaptaren 1.403€. Enguany, més de 600 piscines d’arreu de Catalunya participaran en aquesta campanya de sensibilització i solidaritat, la majoria el dia 11 de juliol.