Rieju, el restaurant Miramar, Anna M. Velaz i els Càmpings de Sant Pere premis del Consell Comarcal

2011-04-29 13:00

El ple del Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha aprovat la concessió dels Premis Empordà 2011 que es lliuraran el proper dia 5 de maig, amb motiu de la celebració del Dia de la Comarca i en el transcurs del tradicional dinar d’alcaldes, en un acte que se celebrarà a l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà. En la seva divuitena edició els Premis Empordà s’han concedit a les següents persones i entitats:

El premi Pastor es concedeix a la persona o entitat que ha destacat per potenciar algun aspecte econòmic o social de la comarca. Per aquest motiu, enguany s'ha atorgat a l’empresa figuerenca de motocicletes Rieju.

El premi Sirena es dóna a aquella persona o entitat que ha destacat pel foment de la projecció exterior de la comarca. En aquesta ocasió s'ha guardonat el restaurant Miramar de Llançà.

El premi Indiketa té com a finalitat guardonar aquella persona o entitat que ha destacat per la divulgació i manteniment de les arrels pròpies de la comarca i de les tradicions en tots els seus àmbits i expressions. El premiat d’aquest any és la professora i escriptora Anna Maria Velaz.

El premi Tramuntana es concedeix a la persona o entitat que ha sobresortit en la conservació del medi natural. Enguany, el premi ha recaigut en l’Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador.