Revista de Girona dedica el nou número a Vicenç Pagès Jordà

2023-08-07 10:00

 La presentació del número 339 de la Revista de Girona, que correspon als mesos de juliol i agost, va tenir lloc aquest dissabte a Torroella de Montgrí, el municipi on residia Vicenç Pagès Jordà, protagonista del dossier d’aquest número. 

Sota el títol «VPJ, el clàssic més modern», es fa un homenatge a l’escriptor, just un any després de la seva mort. El dossier, coordinat pels periodistes Josep Pastells i Gerard Bagué, consta de nou articles d’autors diferents que expliquen, retraten i revisen l’obra de Vicenç Pagès Jordà, que va actualitzar el llegat dels nostres clàssics i va obrir camins de futur. 

L’acte va anar a càrrec de l’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí; el vicepresident quart i diputat de Cultura de la Diputació de Girona, Jordi Camps; el director de la Revista de Girona i coordinador del dossier, Gerard Bagué; la periodista i col·laboradora del dossier Eva Vázquez; l’escriptor i col·laborador del dossier Esteve Miralles, i la directora de l’Escola Municipal d’Humanitats de Girona i col·laboradora del dossier, Glòria Granell.