Reunió entre l'alcaldessa de Figueres Agnès Lladó i el cap de l'oposició Jordi Masquef per tractar temes de ciutat

2020-09-16 14:30

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, s’ha reunit aquest matí amb el cap de l’oposició, Jordi Masquef (Junts per Figueres). Durant la reunió s’han tractat temes de ciutat com la situació socioeconòmica de la ciutat a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19, la tornada a l’escola, les dades de seguretat de Figueres i les ordenances i pressupostos de 2021 per tal de marcar les prioritats de la ciutat. Així mateix, també s’ha parlat de la construcció de la nova escola Carme Guasch i de la situació del Museu Dalí.

Aquesta trobada amb el cap de l’oposició serà periòdica i també es farà properament amb el portaveu del grup de Ciutadans.

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha explicat que “la voluntat d’aquestes trobades és la de dialogar i treballar conjuntament des de totes les perspectives per la ciutat de Figueres, fer pinya entre tots els regidors que conformen el consistori, siguin del color que siguin, per tal de tirar endavant els reptes de ciutat, però això és el que tots volem, que Figueres i els figuerencs i les figuerenques visquin millor”.