Reunió de la comissió de valoració i seguiment del Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD)

2010-04-15 20:46

Aquest matí s’ha celebrat a l'Ajuntament de Figueres la reunió de la Comissió de Valoració i seguiment del SIAD de la ciutat. Ha estat presidida per la delegada territorial de ICD a Girona, Esperança Permanyer, i la regidora de la Dona i Gestió de la Igualtat, Olga Carbonell, a més de tècnics de les dues administracions.

La trobada ha servit, en la línia del contracte-programa signat mesos enrere, per remarcar la col·laboració i cooperació entre l’Institut Català de la Dona i el Servei d’informació i Atenció a la Dona. “Estem molt satisfetes del creixement que està experimentant el SIAD en relació al nombre d'usuàries que atén.Cal recordar que no és úniciament un servei per a dones maltractades, sinó que també és un servei obert a les dones de la ciutat per a qualsevol problemàtica o dubte que puguin tenir com a dones”, explica Carbonell.

El SIAD municipal té com a objectius informar i atendre a les dones en tots els àmbits: social, personal, familiar, laboral. El servei municipal també està dotat de recursos d'atenció psicològica i jurídica, a més d’estar vinculat als circuits d'àmbit local en l'abordatge de la problemàtica relativa a la violència masclista.