Restaurants i bars de Roses ofereixen còctels i menús florals des del 12 de juny

2020-06-08 20:30

L’Ajuntament de Roses posa en marxa aquesta setmana les campanyes gastronòmiques "1000 Roses a Roses" i "Còctels de Roses", dues accions previstes inicialment dins la programació de la Fira de la Rosa d’enguany, que va quedar suspesa amb motiu de la crisi sanitària. Ara, amb la reactivació de l’activitat econòmica a la població, consistori i establiments tornen a unir esforços per donar a conèixer la riquesa gastronòmica de la població.

Amb "1000 Roses a Roses", el consistori torna a convidar a 1.000 dones que es diguin Rosa (o els seus derivats: Rosita, Roser, Rosor...) a degustar, entre el 12 i el 30 de juny, l'anomenat Menú de la Rosa en algun dels 17 restaurants que participen en la iniciativa.  Les interessades posen reservar el seu val invitació a partir de l’11 de juny, presencialment a l’Oficina de Turisme, via web a inscripcions.roses.cat, telefònicament trucant al 618 545 874, o bé via correu electrònic 1000rosesaroses@roses.cat.

Per la seva part, la campanya "Còctels de Roses", ofereix, també entre el 12 i el 30 de juny, la possibilitat de degustar els còctels florals inspirats en el món de la rosa que una desena de bars i restaurants rosincs han ideat per a l’ocasió.