Resistència en quad el diumenge 7 de març a Figueres

2010-03-01 20:50

El proper diumenge 7 de març, la Penya Motorista Figueres organitza la que serà la primera prova puntuable pel Trofeu Català de Quadresistència. Es tracta d'una cursa de 2 hores de resistència, en equips de 2 pilots (amb possiblitat de córrer sol), que es durà a terme al sector Ronda Nord, darrere del Centre Cívic del Molí de l’Anguila, en uns terrenys planers en els quals es marcarà el recorregut que hauran de fer els participants en la prova.

Hi haurà dues categories, una per als pilots que corren o han corregut el Campionat d’Espanya i una altra per als que no han participat en aquest campionat. Amb aquesta divisió es pretén potenciar la il·lusió dels pilots més amateurs, que s’enfronten en una categoria més igualada.

La passada edició del Trofeu Català de Quadresistència va ser tot un èxit. Va tenir una mitjana de 55 pilots inscrits per cursa, alguns provinents de fora de Catalunya. S’espera una gran participació pel fet de ser la primera cursa del campionat. Els entrenaments començaran a les 9.30 i a les 11.15 es formarà la graella de sortida per donar inici a les dues hores de resistència. L’entrada serà gratuïta.