Reprenen les obres de les pistes de pàdel de la zona esportiva de Figueres

2021-01-26 11:30

L'Ajuntament de Figueres  reprèn les obres de tres pistes de pàdel i urbanització de la coberta i de l’entorn de l’aparcament concessionat en el complex esportiu municipal entre el Parc Bosc i el castell de Figueres, entre l’Hospital i l’estadi municipal Albert Gurt, que estaven aturades des de feia anys. 

Les obres, tindran una durada de quatre mesos i suposa una inversió de 350.779 euros.

El projecte preveu, a més, dotar el conjunt de la zona de les tres pistes de pàdel i nous accessos des del carrer Glòria Compte a la confluència amb l’Avinguda Olímpia. Alhora es recuperaran espais com a zones verdes enjardinades, que actualment no tenen cap ús. 

El nou projecte acabarà de completar l’anella del complex esportiu municipal situat en aquesta zona: estadi Albert Gurt, els dos pavellons esportius, les dues piscines, pistes de tennis, frontó i de bàsquet i parc de salut.  

El regidor d’Esports, César Barrenechea, explica que  “després de  molts anys aturades, posem fil a l’agulla per desencallar aquest projecte, que permetrà relligar tota la zona esportiva, i que hi hagi una connexió entre pistes de tennis, pàdel i frontó.”