Repartiran 20.000 mascaretes a les persones que vagin a treballar en transport públic a Figueres

2020-04-13 19:00

A partir de demà es repartiran 20.000 mascaretes per a les persones que vagin a treballar en transport públic a Figueres. Es repartirà una mascareta per usuari durant dos dies a les estacions de bus i tren de Figueres i als busos urbans. El repartiment es farà a través de Creu Roja i Protecció Civil. La Guàrdia Urbana prestarà suport en tot moment.

Pel que fa al transport públic, a partir de demà, 14 d’abril, es retornarà a l’oferta de servei dels primers dies de l’estat d’alarma.

Tot i així, en aquesta fase de l’estat d’alarma per l’episodi de Covid_19 no és recomanable utilitzar el transport urbà. Es mantenen les mesures preventives establertes i es reforçaran distribuint màscares als usuaris del servei.

Els conductors no venen bitllets a bord dels autobusos ni realitzen atenció al client.

L’accés als autobusos es realitzarà per la segona porta, en comptes de la primera, que es mantindrà tancada en tot el recorregut.

El nivell de servei a partir del dimarts 14 d’abril serà el següent, continua l’horari reduït de les línies L1 i L2 (s’ha eliminat un bus de cada dos). Es torna a posar en funcionament l’horari de la L3 que comença a les 7:30h. Continua cancel·lat el servei de la LE. 

El vicealcalde de Figueres, Pere Casellas, explica que “des de la Guàrdia Urbana, en col·laboració amb la Creu Roja, Protecció Civil i Fisersa, els treballadors i treballadores que utilitzen el transport urbà podran tenir les mesures de protecció adequades”.