Reobren els tres museus del Triangle Dalinià del 18 de desembre al dia de Reis

2020-12-14 11:15

Els tres museus del Triangle Dalinià (Figueres, Portlligat i Púbol) obriran des del 18 de desembre fins al dia de Reis. La Fundació Dalí ha pres aquesta decisió tenint en compte la disminució de restriccions en la mobilitat de la seva àrea d’influència i segueix de prop l’evolució de la pandèmia i de les mesures adoptades per les autoritats sanitàries per establir les dates d’obertura de 2021.

Mentre que a Púbol i Portlligat, la reserva per internet és obligatòria, a Figueres, és recomanable. El dia de Reis, el Teatre-Museu Dalí és gratuït per aquells qui acreditin ser residents a Figueres. Per la resta, es mantenen les condicions de l’estiu: entrada gratuïta als menors de 14 anys i, com a reconeixement al personal que lluita contra la Covid-19, aquelles persones que acreditin la condició de personal sanitari, membres dels cossos de seguretat i emergència, i bombers.

Encara es poden veure les dues exposicions temporals: al Teatre-Museu de Figueres Dalí: el surrealisme soc jo! Paisatges fora del temps que mostra 12 obres del període surrealista i, al Castell de Púbol, Dalí/Gala/Dior. D’art i de moda que explora el resultat de la col·laboració entre el dissenyador i la parella.