Renoven les voreres del carrer Doctor Rovira i altres espais del barri del Poble Nou de Figueres

2014-06-10 18:00

L’Ajuntament de Figueres continua amb el projecte de renovació de diverses voreres de la ciutat. Les reformes, encarregades al servei municipal de manteniment de via pública, han arribat ja al barri del Poble Nou, on des de fa dues setmanes els operaris municipals treballen al carrer Doctor Rovira.

En aquest vial s’està aixecant tota la vorera de la part oest perquè havia quedat malmesa per les arrels dels arbres, circumstància que la feia gairebé intransitable. Amb l’objectiu que no es repeteixi, a més de canviar el paviment i la peça de la vorada, s’ha decidit eixamplar l’escocell perquè l’arbre i les seves arrels disposin de més espai per al seu creixement.

El regidor de Serveis Urbans, Joaquim Felip, explica que “amb aquestes actuacions continuem amb l’objectiu del govern de millorar l’espai públic de la ciutat; es faran de forma progressiva arreu de la ciutat  amb el propòsit d’arribar als diferents barris. Durant el 2014 aquesta ha de ser una de les feines habituals del nostre servei de manteniment de via pública”.

Acabats els treballs al carrer Doctor Rovira, que està previst que s’allarguin entre dues i tres setmanes més, els treballadors municipals es traslladaran fins a la Via Emporitana, al mateix Poble Nou, per iniciar els treballs de renovació de la vorera.

D’altra banda, i dins l’objectiu global de millorar la via pública als barris de Figueres, aquests dies també s’ha renovat tota la pintura vial del Poble Nou.