Renoven les banquetes del camp de futbol de Marca de l'Ham

2020-03-04 13:30

L'Ajuntament de Figueres renova les dues banquetes del camp de futbol de Marca de l'Ham. La Brigada Municipal està ultimant la construcció. S'han enderrocat les dues banquetes existents que eren de dimensions reduïdes i amb la zona de peus inundables.

Amb la intervenció es centren les dues banquetes respecte la línia de mig camp ja que no eren simètriques, es modifiquen les tanques publicitàries de de manera que es genera un espai més gran a l'entorn de les banquetes afavorint l'àrea tècnica dels entrenadors i una zona de possible escalfament dels jugadors.

Les banquetes tindran una cabuda de fins a 10 persones, amb els laterals transparents. La base-paviment de formigó s'ha posat a nivell de la gespa i amb una lleugera pendent que evitarà l'acumulació d'aigua dins la pròpia banqueta. La coberta serà de planxa metàl·lica, amb cantells arrodonits.

Les properes setmanes també es faran els treballs d'arranjament de la vorera d'accés al camp, que ara mateix presenta alguns enfonsaments i s'adequarà per permetre l'accés a vehicles de manteniment. També s'intervindrà en tota la llargada del lateral oest retirant la capa vegetal, col·locant una tela antigerminant per evitar l'aparició de males herbes amb un acabat de sauló o graveta.