Renoven l'aplicació 'Figueres Millora' perquè els ciutadans puguin entrar incidències i suggeriments

2020-09-15 12:30

L’Ajuntament de Figueres ha millorat i renovat l’aplicació mòbil Figueres Millora. A través d’aquesta app, els figuerencs i les figuerenques poden entrar incidències a la via pública, peticions, queixes, suggeriments, consultes... i mantenir-se informat, en qualsevol moment de l’estat dels seus “tiquets”. A través de l’aplicació es poden pujar fotos de les incidències.

Les incidències es classifiquen en diverses tipologies (enllumenat, forat a la vorera, banc malmès, neteja viària...). A més a més, s’ha afegit la tipologia de “vehicle possiblement abandonat”. 

Una altra de les novetats és la renovació de la imatge així com la millora en la coordinació i en la gestió interna. Cada incidència es distribueix en l’àrea competent per tal de donar una resposta i una solució al ciutadà.

Aquesta aplicació mòbil és una eina important a l’hora de controlar l’incivisme a la ciutat i per mantenir una ciutat neta. És responsabilitat de tothom i per això, és important poder canalitzar els avisos a través d’aquest canal per donar-hi solució.

Amb aquesta app, properament, la Brigada podrà gestionar les incidències per tal de tramitar més ràpidament els avisos i alhora reduir els informes i notificacions en paper.

Pel vicealcalde Pere Casellas, "potenciar l'aplicació és afavorir que la ciutadania contribueixi a la tenir una ciutat amb més qualitat de vida i que cuidi del dia a dia".

L’aplicació està disponible per a dispositius Android i IOS.