Renfe i Teisa posen en marxa des de febrer el bitllet combinat d'AVE i Autobús 'Figueres Centre Vila'

2014-01-23 12:30

El director gerent de TEISA, Àlex Gilabert, i el director general de Renfe Viajeros, Alberto García, han signat un conveni de col·laboració per comercialitzar el bitllet combinat “Figueres Centre Vila”. El nou producte inclou el bitllet en tren AVE i el bitllet d’autobús de TEISA que comunica el centre de Figueres amb l’estació de Figueres-Vilafant. Aquests títols de transport es podran adquirir a partir de començaments febrer a través del web www.renfe.com

Aquesta oferta intermodal facilita horaris garantits, un preu tancat i un bitllet únic d’origen a destinació que conté les dades d’ambdós trajectes.

Per desplaçar-se fins al centre de Figueres els viatgers de Madrid podran fer-ho des de 35,50 euros i els de Saragossa des de 41 euros. Pels serveis Avant+autobús el preu des de Barcelona serà de 21,50 euros i de Girona, de 8 euros.

Actualment hi ha 26 serveis diaris d’Alta Velocitat que donen servei a l’estació de Figueres-Vilafant i que estan coordinats amb el servei de bus de Teisa per optimitzar el temps de viatge dels clients. Aquests serveis, que s’adjunten a continuació, són els que tindran el bitllet combinat.