RENFE ampliarà el servei de trens BCN-Figueres des del 17 de juny

2012-05-28 17:00

La línia R11 dels serveis regionals de Rodalies de Catalunya estrenarà el 17 de juny la reordenació dels horaris entre Barcelona i Figueres, que inclou un allargament de les hores de servei en horari nocturn i fer arribar fins a Figueres la majoria de trens que fins ara començaven o acabaven el seu recorregut a Girona. El Departament de Territori i Sostenibilitat, a través de la direcció general de Transports i Mobilitat, i Renfe, com a operadora del servei, han pactat aquestes modificacions amb l’objectiu de donar resposta a les demandes territorials i garantir la mobilitat obligada per raons laborals al major nombre possible d’usuaris.

Destaquen els nous horaris de vespre-nit amb sortides des de Barcelona Sants a les 19:46, 20:46 i 21:46 hores. Així el darrer tren arribarà a Figueres a les 23:41.

De dilluns a divendres, el primer comboi sortirà de l’estació de Figueres a les 05:44. Aquest tren fins ara sortia directament des de Girona a les 06:11. La reordenació obliga a ajustar lleument l’horari del segon i tercer tren matinal, que sortiran de Figueres a les 05:59 (de dilluns a dissabte) i 06:43 (diari), respectivament, tres minuts més tard que l’horari actual, malgrat que es mantenen els mateixos horaris d’arribada a Barcelona que els vigents ara.

Més informació en aquest enllaç.