Relleu a la presidència del Consell Municipal de Vilatenim amb Dolors Viñolas al capdavant

2011-12-12 14:30

Dolors Viñolas i els membres del nou Consell Municipal de Vilatenim han pres possessió del càrrec en un acte celebrat aquest diumenge, a la seu del consell.
Viñolas, primera dona que presideix del Consell i quarta persona que ocupa el càrrec, substitueix Ferran Costa, qui ha estat vuit anys en el càrrec. El seu equip de col·laboradors, que combina experiència en el mateix consell i joventut, està format per Albert Carbó, Rosa Duch, Lluís Masó, Olga Figa, Robert Canta, Ferran Toboso, Josep Sala i, finalment, Ferran Costa.

L’alcalde de Figueres, Santi Vila, ha presidit l’acte i ha agraït la tasca realitzada pel president sortint, així com la dels seus antecessors, Josep Portell i Pere Pujulà. Vila també ha destacat “la capacitat que ha tingut Vilatenim per mantenir la seva identitat com a nucli en els trenta sis anys que fa que es va annexionar a Figueres”. La nova presidenta ha explicat que “des del nou consell afrontem aquesta responsabilitat amb moltes ganes i noves idees per Vilatenim”.