Reaccions des de l'Alt Empordà a la l'empresonament de Cuixart i Sànchez

2017-10-16 22:30

Les reaccions a l'empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez des de l'Alt Empordà es fan públiques des de Twitter. Marta Felip alcaldessa de Figueres ha escrit "inimaginable en la democràcia on he viscut fins ara. Indignació, ràbia, dolor que ha de ser resposta amb un clam pacífic de llibertat per ells". Des de Roses, la seva alcaldessa Montse Mindan ha publicat "Vergonya! Presos polítics al segle XXI! Indignant! Cal resposta!".

Salvi Güell, l'alcalde de Castelló d'Empúries ha piulat "Separació de poders? Al 2015 España estava al nivell d'Angola. Ara ja deuen estar per sota". També s'ha manifestat el batlle del Port de la Selva Josep Maria Cervera que ha dit "presos polítics a l'Europa del S.XXI quina vergonya! És ben bé que aquesta colla (socialistes inclosos) només han posat color a la tele!".

L'alcaldessa de Vilanant Anna Palet ha publicat "demanem diàleg i responen amb amenaces i ara amb presó per a dues persones que representen a més de 2 milons de catalans, indignant!". 

D'altra banda el conseller i exalcalde de Figueres Santi Vila ha escrit "nou cop al diàleg i la distensió. Amb amenaces, repressió policial i presó no s'ofegarà el desig català de llibertat".