Suspès el concert de Ramon Aragall al cicle 66butaques de La Cate el 18 de febrer

2022-02-17 10:30

Per malaltia d'un dels músics s'ha suspès el concert de Ramon Aragall programat aquest divendres a La Cate.

 

El bateria, cantant i compositor Ramon Aragall presenta les cançons del seu darrer treball disocràfic, Un Grito Descomunal (La Cúpula Music, 2021), un recull de melodies de pop èpic i tenaç. Acompanyat d’Edu Martínez al piano i els sintetitzadors, aquest divendres 18 de febrer (20:30h) Aragall deixa la bateria a un costat per mostrar la seva faceta més íntima, de compositor i creador d’autèntics himnes de música indie. Més informació i entrades al web www.66butaques.cat.

Ramon Aragall

Després de recórrer multitud d’escenaris com a bateria de bandes com Dorian, Els Amics de les Arts o Cepeda, i de desllorigar poc a poc el món de possibilitats de les seves pròpies melodies amb els seus primers dos discos, Aragall torna com una obra arrabassada i única. Si gràcies al repertori de Perfil (2015) i Kamikaze (2018) el músic va aconseguir fer vibrar el públic amb hits com El primer intento, una mostra de rock febril, ara Un grito descomunal (La Cúpula Music, 2021) ens fa tremolar definitivament amb melodies diàfanes i ritmes addictius que et parlen directament a traves dels sintetitzadors i l’harmonia.

“És només una qüestió de temps que la música de Ramon Aragall es situï en la zona privilegiada de l’indie espanyol, al costat de bandes com Love of Lesbian o Vetusta Morla” ha dit d'ells el periodista musical Albert Puig (Delicatessen iCat).

Tercera edició

La tercera edició del 66butaques va començar  el mes d’octubre de 2021. Quatre concerts després, aquest divendres 18 de febrer tindrà lloc el concert de Ramon Aragall, actuació que anirà seguida de les posades en escena de Tarta Relena (18 de març), programada conjuntament amb l’Ajuntament de Figueres; l’artista Iris Deco (22 d’abril), i el cantautor Espaldamaceta (20 de maig). L’edició culminarà el divendres 17 de juny amb un concert de cloenda a l’aire lliure i obert al públic. Properament s’anunciarà l’artista/grup que actuarà aquell dia.