Radiocassette Night per iniciar la nova etapa del Music Hall de Figueres el 10 de gener

2014-01-04 11:00

El divendres 10 de gener el Music Hall de Figueres inicia una nova etapa on es combinaran sessions de DJ's amb música de tots els temps i actuacions en directe. L'estrena es farà amb una selecció musical a càrrec de dos figuerencs amb una llarga trajectòria en el món de la ràdio i, també, dels locals nocturns.

En Josep Serra i en Carles Pujol són fills de la ràdio musical. En els 80 i els 90 van compartir moltes hores i programes a l'emissora figuerenca del carrer Sant Llàtzer. Eren temps en què la gent trucava a la ràdio per demanar cançons de Dire Straits, Loquillo, Madonna o Europe.

El pas a les cabines era l'evolució natural, en Josep al pub d'Octopussy i en Carles al Charly i a Septimània. Sessions de bon rotllo amb èxits que han superat el pas del temps.

Aquesta serà l'essència de la selecció musical que preparen per a reinaugurar el Music Hall. Hits dels 80 i els 90 però, també, algun del segle XXI i clàssics dels 60 i 70. Des de Michael Jackson a The Cure passant per Duncan Dhu, Madness, Earth, Wind & Fire o Bob Marley. Un record d'èpoques de ràdio i de cassettes. 

L'endemà, el dissabte, el grup Pinocchio actuarà en directe amb un repertori de pop alternatiu i vigorós. Es complementarà amb un tast de gon tònics.