Quimi Portet a La Popular de Roses el 15 de maig

2010-04-30 12:08

La festa “La Popular” de Roses celebra enguany la seva segona edició, ampliant la seva programació a dues jornades centrades en els eixos fonamentals del patrimoni i de la cultura contemporània. Els propers 14 i 15 de maig, l’Espai Cultural La Ciutadella oferirà actuacions musicals, projeccions de cinema, tallers, teatre, visites guiades, exposicions i sessions de micropoesia. Hi destaca l'actuació de Quimi Portet el dissabte (23.00) presentant el seu nou disc "Viatge a Montserrat". També hi haurà les titelles interactives de la companyia Laitrum, un espectacle de micropoesia titulat En 3 palabras i la combinació de dansa i teatre de Las Santas amb Menta in iurmain.

En aquesta segona edició el consistori repren la idea que La Popular sigui una obertura de portes de La Ciutadella per convertir-la en un lloc transitat i en diàleg amb la creació contemporània. El camí, un ambiciós programa de propostes de creació contemporània per a totes les edats que, de forma lúdica, permetran que ciutadans i visitants es facin seu l’espai, el gaudeixin en tots els seus àmbits i descobreixen tot un món d’experiències de la mà dels artistes que participaran en les jornades.

El programa d’enguany incorpora activitats que van des del cinema d’autor contemporani fins a música en directe i sessió de dj's a l’antiga església, passant per un espectacle de teatre de creació, micropoesia, exposicions i un taller de dibuix amb GPS per a pares i fills. Tot plegat per recuperar l’essència d’allò festiu com espai idoni per a la transversalitat d’edats i disciplines i per fomentar l'encontre de situacions desitjables d'una forma espontània. Totes les activitats són gratuïtes.