Quim Domene inaugura al Mas d'en Dorra de Fortià

2012-08-11 17:00

L'Espai Mas d'en Dorra de Fortià inaugura aquest dissabte 11 d'agost (20:00), "Unplugged" de l'artista olotí Quim Domene.

"Unplugged", és a dir “Desendollat”, és l'expressió que Quim Domene usa per donar títol al seu darrer treball, els músics es refereixen al fet de renunciar a l’instrumental elèctric i per tant a un retorn a un so procedent d’instruments de corda tradicionals, cosa que permet sovint un retrobament amb la base acústica, un so més domèstic, més primigeni i que comporta, en certa manera, un retorn als orígens. 

Lluny de renunciar als seus inicis com a dissenyador, Quim Domene ha sabut incorporar a la seva obra tot un conjunt d’elements clarament tipogràfics i un munt d’icones i de tècniques que han comportat que la seva obra suposi un discurs molt actual. Meticulós i subtil, sempre ha procurat que les seves obres convidin a la reflexió i per aconseguir‐ho ha partit d’un exercici rigorós d’observació atenta i selectiva.

Com comenta en llicenciat en Història de l'Art Enric Tubert ""Unplugged" ens posa al davant d’una obra feta des de la saviesa del que es desendolla del color i troba en el llapis i el cúter les eines adequades per mirar el món des d’una òptica diferent".