Quim Coll nou president d'Alt Empordà Turisme

2011-02-15 16:00

La Junta d’Alt Empordà Turisme ha nomenat Joaquim Coll i Teixidor nou president de l’entitat en substitució de Xavier Camps, que ha cessat el seu càrrec per motius professionals.

Joaquim Coll, de 50 anys, és soci d’Alt Empordà Turisme, propietari de l’empresa turística de lloguer de bicicletes Easy bikes de Figueres, un establiment creat l’any 2006, i impulsor del projecte raids al vent, una ruta turística que recorre diferents municipis de la comarca, creada per fer en bicicleta de mountain bikes per etapes.

Fins ara, ocupava el càrrec de secretari de la Junta d’Alt Empordà Turisme, que ara serà assumit per la sòcia fundadora de l’entitat i propietària d’una casa de turisme rural, Emília Sánchez. També és coordinador de les taules de treball de les oficines de turisme i dels punts d’informació turística de la comarca, que convoca Alt Empordà Turisme.

Coll considera un repte aquest nomenament i es marca com a prioritats impulsar l’entitat per contribuir a millorar la promoció turística de l’Alt Empordà i, en especial ajudar a una major promoció i comercialització dels productes i serveis que ofereixen els seus socis; continuar treballant en xarxa i buscar una major complicitat dels sectors públic i privat, que configuren l’entitat, per assolir l’objectiu comú de fer de la comarca una destinació turística de primer nivell.