Quatre peces de petit format a la novena edició de Microaccions per Amor

2023-12-08 11:30

La 9a edició del festival escènic de petit format "Microaccions per amor", que organitza La Nau Oliva, proposa 4 espectacles que conviden a fer una ruta per diferents espais de Figueres. Enguany seran la sala Toni Montal de La Cate, l'OMAC, el Cercle Sport i el Museu del Joguet.

Aquestes són les quatre peces del cartell:

"Fill de puta" a la sala Toni Montal de La Cate. Un drama de Marco Sanfilippo, interpretat per ell mateix i dirigit per l'Eli Pujol. A mig camí entre la realitat i la imaginació, en Pau basteix un relat que gira al voltant de temes com les contradiccions del món adult, la maldat, la por i el dolor. I tot, per explicar-nos que li va passar ahir: el pitjor dimecres de la seva vida.

"Spanking" al Cercle Sport Figuerenc. Una comèdia dramàtica de Marc Torrecillas, interpretada per ell mateix, la Jèssica Hernández i en Jaume Forés. Un prestigiós director d'orquestra és sotmès a "spanking" (fer pam-pam al cul) per un professional del sadomasoquisme, quan, de sobte, apareix la seva exdona a recollir la Nespresso.

"I'm late!" al Museu del Joguet. Una comèdia surrealista de Carlos Be, interpretada per Míriam Marcet i Joan Bentallé. Una metàfora escènica de les nostres vides actuals, sempre condicionats pel temps, oblidant-nos del més important: viure. Una història d'amor veritable… Això sí, amb moltes presses!

"El trámite" a l'OMAC. Una comèdia absurda de Joaquín Daniel, interpretada per Diana de Guzmán i Carlos Conde.Una administrativa de l'oficina d'atenció al ciutadà… Un usuari desesperat…Un viatge delirant a través d'un tràmit surrealista que ens convidarà a reflexionar sobre nosaltres i com vivim.

Entrades de franc a: https://entradium.com/ca/organizers/microaccions-per-amor