Quatre noves publicacions amplien el material promocional de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

2014-08-06 18:30

El mapa de platges de la Costa Brava amb 67 platges i cales; el mapa dels centres de busseig i principals immersions a la costa gironina; el mapa de la Ruta del Vi DO Empordà i un llibre de prestigi Highlights of the Costa Brava. A surrealist journey, s’incorporen als materials promocionals editats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona adreçat a visitants i a professionals del sector turístic.

El mapa de platges de la Costa Brava és un desplegable que ofereix informació sobre 67 platges i cales de la costa gironina distribuïdes al llarg de 220 km de litoral junt amb un plànol que les situa. Cada platja i cala de la publicació inclou una fotografia i pictogrames descriptius que donen informació útil als usuaris com ara: nom i població; longitud i amplada; manera d’accedir a l’espai; serveis (lavabo, dutxes, restaurant); equipaments esportius; serveis per a discapacitats, o certificats mediambientals, com banderes blaves i distintius de Via Brava, entre d’altres. Se n’han editat 30.000 unitats en 8 idiomes i hi han col·laborat els 23 municipis de la demarcació de Girona que tenen litoral.

Paral·lelament, i en relació amb la costa gironina i la pràctica d’esports nàutics, el Club de Natural-Actiu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Associació de Centres Turístics Subaquàtics de la Costa Brava editen el mapa específic de submarinisme de la Costa Brava, adreçat exclusivament als practicants i amants de la immersió. La publicació informa sobre els 34 centres de busseig que hi ha a la destinació i sobre 14 immersions recomanades, incloent-hi una descripció de l’entorn i de com accedir-hi, la tipologia de cada immersió, la fondària i el nivell, etc. Cada centre i immersió s’ha situat al mapa de la destinació, junt amb continguts més genèrics d’interès per a l’usuari. D’aquest desplegable se n’han publicat 5.000 unitats en 4 idiomes.

Pel que fa al mapa de la Ruta del Vi DO Empordà, aquesta nova publicació aporta informació específica sobre les 66 empreses (cellers; restaurants; allotjaments, bars i botigues de vi; museus, i empreses d’activitats, transport, de servei de tast i altres de col·laboradores), i 18 ajuntaments i oficines de turisme de l’Alt i el Baix Empordà que s’inclouen en el Club de la Ruta del Vi DO Empordà. Aquest club l’impulsen el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, el Consell Regulador de la DO Empordà i els consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà. Del mapa se n’han editat 10.000 unitats en 4 idiomes.

Des del mes de juliol el Patronat de Turisme Costa Brava Girona distribueix els tres mapes en les oficines de turisme de la demarcació de Girona, en les de la Generalitat de Catalunya, en agències de viatge, i mitjançant les accions promocionals en les quals participi el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

La darrera publicació editada pel màxim organisme de promoció turístic de la demarcació de Girona, correspon al llibre Highlights of the Costa Brava. A surrealist journey. Es tracta d’una obra de prestigi en què domina la fotografia, sempre acompanyada d’un text suggeridor. Un total de 44 imatges d’alta qualitat mostren els recursos i els atractius turístics del territori, amb un èmfasi en la gastronomia que queda palès per mitjà de la inclusió dels cuiners amb estrella Michelin de la demarcació de Girona i d’imatges de productes autòctons. Editat en anglès i amb un tirada de 2.500 unitats, el llibre contribueix a projectar els valors diferenciadors i únics de la Costa Brava. Els germans Roca, del restaurant El Celler de Can Roca, utilitzen i distribueixen el llibre en el decurs dels actes que estan duent a terme en la gira que fan pels Estats Units i Mèxic.

Clica sobre la fotografia per consultar el mapa de les platges