Quartet Mèlt al Claustre de Sant Domènec de Peralada el 10 de juliol

2016-07-05 11:30

El proper diumenge 10 de juliol (22:00) el Quartet Mèlt, guanyadors de la tercera edició del programa televisiu Oh Happy Day de TV3, inauguraran el 21è Cicle de Concerts del Claustre de Sant Domènec de Peralada.

Tot i la seva joventut, aquest grup vocal, ja s'ha fet un espai en el panorama musical català actual. El seu repertori és molt ampli i variat. Durant el concert s’interpretaran cançons amb una gran diversitat d’estils moltes d'elles arranjades d’una manera diferent de com estem acostumats a sentir-les. Dalt de l’escenari hi trobarem la combinació perfecta de virtuosisme i complicitat amb l’espectador.

Sorgits arran de la iniciativa d’alguns excantaires del Cor de Cambra Anton Bruckner de Barcelona i units pel món del cant coral català, la formació ja ha participat en festivals i cicles de renom com a l’Urban Youth Choir Festival d'Örebro, a Suècia; al festival de cant coral Cantagiovani de Salerno, a Itàlia, al Festival de Música Sacra de Cagliari, a l’illa de Sardenya, al Cicle Veus Endins de La Pedrera de Barcelona i, recentment, al Girona A Cappella Festival.

El fons recaptat amb les entrades es destinaran a l’ONG Pallapupas – Pallassos d’Hospital que realitzen labors solidàries en diferents centres hospitalaris de Catalunya. Les entrades es poden adquirir des de l’1 de juliol, al Centre de Turisme Cultural Sant Domènec de Peralada.