Quadresistència a Vilafant el 9 de juny

2013-05-28 18:30

El Campionat de Catalunya de Quadresistència torna a l’Empordà, més concretament a Vilafant, en el paratge natural de Palol Sabaldòria. És de destacar l’alt nivell dels pilots que participen en aquest campionat, contant entre ells amb l’actual campió d’Espanya de Quadcross, el banyolí Guillem Ullastres en categoria Q1 i amb Dani Vilà, de Capellades, en categoria Q2 que enguany encapçala la classificació Q1 tant en Campionat d’Espanya de Quadcross, com al campionat de Catalunya de Quadresistència, juntament amb el seu company Jordi Serra.

La Penya Motorista Figueres ha participat del Trofeu Català de Quads des dels seus inicis, superant-se any rere any i ja ho té tot enllestit per a la cursa del proper 9 de juny que se celebrarà en el mateix circuit de l’any passat, ja que va agradar molt a tots els pilots.

En Qamateur els cosins Àlex i David Espejo porten un bon avantatge respecte als segons classificats, Gerard Casanova i Josep Canudas. A aquests els segueix ja només a dos punts de diferència l’equip format per Jordi Roca i Albert Espí.

En Q1, l’equip format per Dani Vilà i Jordi Serra porten guanyant les dues curses celebrades fins el moment el que els ha comporat un important avantatge respecte als segons classificats Albert Jose i Gavin Gobert. És a partir d’aquí on podem veure un gran empat de punts que ara per ara encapçalen l’equip de Carles Gallardo i Jesús Cucharrera.

Per completar la diada, en el mateix circuit es realitzarà la 3ª prova social de Vespacross. Enguany aquest campionat ha agafat força, doblant el número d’inscrits, amb vespes molt més preparades que l’any anterior i amb uns pilots més competitius. El dakarià Xavi Montero encapçala la categoria Protos, mentre Jaume Sorts ho fa en la de Sèries.

Aquest són els horaris d’entrenaments i curses:

8 a 8:45 Verificacions administratives
9 h Breefing pels pilots
9:15 a 10:00 Entrenaments de Quads
10:05 a 10:20 Entrenaments de Vespes
10:25 a 10:45 1ª màniga de Vespes
10:50 a 11:10  2ª màniga de Vespes
11:25 Graella de sortida de Quads
11:40 a 13:40  Cursa de Quads
14 h. Entrega de trofeus