Publiquen un llibre per a donar a conèixer al món la cultura del vi a Catalunya

2015-01-27 08:00

L’editorial Zahorí, en col·laboració amb el Departament d’Agricultura a través de Prodeca, ha publicat Catalan Wine Lanscapes, un llibre dissenyat per donar a conèixer la cultura del vi a Catalunya.

El llibre és en anglès (traduït al català i al castellà al final) per seduir també al públic estranger. La història, l’origen, els paisatges, el clima i les denominacions d’origen de la Catalunya vinícola són retratades sobre el terreny per l’il·lustrador i dibuixant barceloní Swasky a través de la tècnica Urban Skeching.

Durant la presentació, Pelegrí ha explicat que hem de facilitar el coneixement i el tast dels nostres productes de qualitat i de les zones on es produeixen al públic estranger. “La internacionalització és bàsica i les bones xifres al mercat intern ens ofereixen estabilitat per emprendre i conquistar nous mercats”. “Això ho hem de fer facilitant que aquest públic tasti els nostres productes, els conegui, i incentivant que trepitgin el territori vitivinícola”.

El conseller també ha recordat que la Generalitat de Catalunya disposa del programa Enoturisme Catalunya amb l’objectiu de promoure i donar suport a la comercialització de l’oferta turística catalana vinculada a l’enoturisme.