Protecció Civil manté la prealerta del pla INUNCAT per l’episodi de fort onatge previst a l’Empordà a partir d’aquesta tarda de dissabte

2015-02-21 15:00

Protecció Civil de la Generalitat manté la PREALERTA del Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya INUNCAT per l’estat de la mar. Segons les informacions del Servei Meteorològic de Catalunya SMC l’episodi d’estat de la mar previst per avui i demà s’espera que afecti l’Alt i el Baix Empordà a partir d’avui al vespre, amb onades que poden superar els 2,5 metres (maregassa). Les superacions de llindar es produiran al nord del cap de Creus i al cap de Begur. Hi haurà mar de fons del nord. Es demana extremar les precaucions en activitats professionals i recreatives en el mar en el litoral gironí.

A l'Empordà eviteu accedir a les zones del litoral on el mar estigui alterat i l'onatge afecti la costa. Respecteu el tancament de passeigs marítims, espigons, ports, platges i altres que per seguretat s'hagin fixat. Si voleu observar el fenomen feu-ho a una distància de seguretat que eviti que l'onatge us pugui afectar.

Imatge d'arxiu

Lloc de cerca