Propostes artístiques de petit format per regalar per Nadal a l'Accés del Mas d'en Dorra

2013-11-25 11:00

L'Espai Mas d'en Dorra, galeria d'art contemporani i plataforma cultural de Fortià, organitza la tercera edició de l'Open Art Mas d'en Dorra. Aquest cop ho fa amb una gairebé trentena de propostes artístiques de petit format destinades a ser venudes com a regals de Nadal.

La botiga Accés de Figueres, que acollirà aquest mercat d'art nadalenc, obrirà les seves portes el dijous 5 de desembre a les 20h. L'Open Art serà inaugurat per la seva directora i propietaria, Fina Trayter.

L'Open Art Mas d'en Doora d'hivern el conformen un seguit d'artistes gironins convidats exclusivament per l'esdeveniment més creadors que han exposat a la galeria Espai Mas d'en Dorra de Fortià durant els seus 3 anys d'existència. Pau Baena, Leonard Beard, Laia Bedós Bonaterra, Carles Bros, Mònica Campdepadrós, Anna Canals, Gustau Carbó, Pia Crozet, Joan Comella, Montserrat Costa, Narcís Costa, Fabien Chevillotte, Pilar Farrés, Antonio Federico, Lluis Gàlvez, Jordi Gispert, Monika Grigier, Nobuko Kihira, Luis Krauel, Josep Ministral, Roser Oliveras, Mercè Riba, Carme Sanglas, Regina Saura, Mercè Sebastià i Sebi Subirós.

La botiga Accés romandrà oberta del 5 de desembre de 2013 al 5 de gener de 2014, de dijous a dissabte laborals d'11 a 13h als matins i de 17h a 20.30h del vespre.