Prop de mil usuaris als casals municipals de Figueres

2011-07-07 20:00

Des del passat 1 de juliol, l’Ajuntament de Figueres ha posat en funcionament els casals municipals d’estiu de lleure i d’esport. En total, i a l’espera de tancar les inscripcions d’agost en un dels casals d’esport, es preveu que prop d’un miler de nens i nenes gaudeixin d’unes activitats municipals, organitzades de forma conjunta amb diferents associacions de Figueres.

Pel que fa als casals de lleure, organitzats amb conveni amb les entitats ARAM i Agrupament Escolta Sant Pere, hi participen un total de 560 nens i nenes -d’entre 3 i 11 anys- repartits en quatre centres escolars públics: Salvador Dalí, Anicet de Pagès, Maria Àngels Anglada i, finalment, l’escola Sant Pau.

“Estem satisfets perquè els quatre casals de lleure han començat amb normalitat i sens cap incidència destacable. Es tracta d’un any amb molt bona acceptació per part de la ciutadania. I és que tot i doblar l’oferta, hem omplert totes les places”, explica el regidor de Joventut, Pere Giró.

Casals esportius
Si pel que fa als casals de lleure es distribueixen per quatre punts de la ciutat, els d'esport es concentren a l'entorn del Poliesportiu. Durant el juliol s'organitzen els següents casals: casal i campus esportiu; campus de bàsquet, organitzat conjuntament amb el Club Bàsquet Adepaf; campus d'activitats aquàtiques, organitzat amb el Club Natació Figueres i el Club Waterpolo Figueres; i, finalment, el curs d'iniciació a tècnic esportiu.

Pel mes d'agost s'ha programat el casal i campus esportiu, mentre que s'està a l'espera de tancar uan segona edició del campus d'activitats aquàtiques. En total, sis casals esportius que tindran prop de 400 inscrits.