Prop de mil persones visiten la Riera Galligans al seu pas per la Rambla

2010-11-15 17:05

Prop de mil figuerencs i figuerenques han gaudit els darrers dies de les visites guiades a la Riera Galligans, al seu pas per la Rambla. Una iniciativa amb tant d’èxit que des de les àrees de Turisme i Alcaldia ja es treballa en una segona edició de visites en aquest emblemàtic i renovat espai figuerenc.

“Les visites han estat un èxit de participació, amb prop de mil persones que s’han interessat en visitar els budells de la Rambla”, explica el regidor de Promoció, Joaquim Felip, qui avança que “totes les persones que han quedat en llista d’espera -prop de 250- i les que no han pogut fer-ho, tindran una nova oportunitat de cares els mesos de març o abril de l’any vinent”.

Recordar que les visites a la Riera Galligans s’han realitzat els últims tres dissabtes -30 d’octubre, 6 i 13 de novembre- i que per qüestions de seguretat i organització els visitants baixaven amb grups d’entre 20 i 25 persones i acompanyats per un servei de guies.

La campanya Coneix Figueres, que ha començat amb les visites a la Riera Galligans, ja té noves propostes. Aquesta vegada per conèixer de primera mà la nova Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà, el proper 11 de desembre, amb una jornada de portes obertes de 10 a 14h. També es treballa en visites a altres espais que s’han transformat, com la coberta fotovoltaica a la plaça Catalunya, o que es transformaran com el convent dels Caputxins.