Prop de 350 professionals participen a la VIII Jornada de Vins DO Empordà a Mas Marroch

2024-04-09 17:00

Prop de 350 persones han participat a Mas Marroch a la VIII Jornada de Vins DO Empordà, adreçada als professionals de la restauració, l'hostaleria i el comerç vinícola, així com a premsa especialitzada. Els participants han pogut tastar en una mateixa tarda els vins d'una trentena de cellers de la denominació empordanesa.

L'elevada participació confirma l'interès del sector de la restauració, l'hostaleria i el comerç gironí per oferir als seus establiments els vins de l'Empordà. Amb aquesta jornada, la DO Empordà busca continuar enfortint la seva relació amb la restauració del territori i reforçar uns lligams que resulten imprescindibles per mantenir la seva presència als locals gastronòmics de la seva àrea de proximitat.

El mercat gironí concentra la meitat de les vendes anuals de la denominació amb el 50,4% de total, un percentatge que es manté estable en els darrers anys gràcies a la confiança i l'aposta pel vi de proximitat tant dels consumidors locals com pels sectors de la restauració, l'hostaleria i el comerç. Els cellers de la DO Empordà venen anualment uns sis milions d'ampolles.