Prop de 200 voladors d’arreu del món participaran als Wind Games d'Empuriabrava

2017-01-31 13:30

El Túnel de Vent d’Empuriabrava acull aquest cap de setmana ( 3 i 4 de febrer ) la quarta edició dels WIND GAMES, la competició internacional de vol indoor que reuneix els millors especialistes del món d’aquest esport pioner al nostre país. Es tracta de l’edició amb més participants inscrits de la seva història. Són prop de 200 voladors registrats en més de 80 equips. L’estrena de tres noves modalitats i l’organització del primer Campionat d'Espanya de vol indoor són dues de les novetats destacades de l’edició d’aquest 2017.

Als WIND GAMES de 2016, WINDOOR va descobrir al món el Freestyle, un nou tipus de competició d'estil lliure amb rondes d'alta i baixa velocitat combinades amb una innovadora dinàmica lliure amb música. Les coreografies dels atletes Maja kuczyńska i Leo Volkov, que van donar la volta al món en ser visionades més de 250 milions de vegades a través d’Internet, van marcar l’inici d’una nova era en el vol indoor mundial i des d’aleshores, el format ha estat inclòs en competicions mundials de reconegut prestigi mundial.

A banda de l’estrena de tres noves modalitats de vol indoor (2 Way Freestyle, SoloSpeed & 4 Speed),-  WINDOOR donarà cabuda també a les disciplines més tradicionals tant de vol dinàmic com vol relatiu. 

En el marc dels WIND GAMES 2017, i per primera vegada a la història, Espanya acollirà una competició de vol indoor reconeguda per la Real Federación Aeronáutica Española (RFAE). La prova, que inclou 2 disciplines (​VF Open i 2WD) servirà per a determinar els equips que representaran a Espanya en el Campionat Mundial que se celebrarà a Montreal aquest mateix any.

El Campionat nacional de vol indoor donarà el tret de sortida demà dimecres amb la celebració de les primeres rondes classificatòries i continuarà divendres i dissabte.

Els WIND GAMES 2017 compten amb el suport i patrocini de Red Bull, Ferrari Costa Brava, Federació Aèria Catalana (FAC), Real Federación Aeronáutica Española (RFAE),  Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, ABB entre d’altres.