Promo Arts Music nominada en dues categories dels Premis Arc 2020

2020-11-06 11:00

L’entitat que agrupa als professionals de la música en directe ha nominat l'empresa figuerenca Promo Arts Music en dues categories als Premis ARC 2020. En concret es proposa Les Nits d’Acústica com a millor cicle o festival de l’any per la capacitat de reinvenció en temps de pandèmia. Competeix en aquesta categoria amb el Cruïlla XXS de Barcelona i el Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. 

A més Xavi Pascual, director de Promo Arts Music, està nominat com a millor promotor de l’any per haver executat els tres festivals que organitza, és a dir Sons del Món a Roses, Strenes a Girona i l'Acústica a Figueres reconvertida enguany en Les Nits d'Acústica. Joan Roselló de The Project i Rosa Galbany del Taller de Músics són els altres nominats.

A través de les xarxes socials Promo Arts Music ha expressat la seva alegria per aquestes nominacions "i que l’entitat amb més representativitat del nostre sector reconegui la nostra feina". També han vogut compartir aquesta nominació "amb tot l’equip que ho ha fet possible, i també amb Ajuntament de Figueres i Agnès Lladó, Ajuntament de Roses i Montse Mindán, i Ajuntament de Girona i Marta Madrenas. Tres dones valentes que han cregut amb la cultura i amb el nostre projecte". 

La Gala de lliurament dels Premis ARC s'ha de celebrar aquest novembre, en un any complicat i difícil, amb restriccions i anul·lacions de concerts, ple de novetats tant pel que fa a innovació en les propostes, tècniques com musicals, donant motiu a reivindicar i fer visible cadascun dels artistes, empreses i entitats que han treballat per tirar endavant en una situació d’incertesa i desolació en un context crític i de crisi social i econòmica.