Projectaran 'El Nom de la Rosa' a Sant Pere de Rodes

2016-09-08 13:00

En el marc de les Jornades Europees del Patrimoni Cultural, Sant Pere de Rodes oferirà un passi gratuït de la pel·lícula El Nom de la Rosa. Serà el dissabte 17 de setembre quan el públic podrà gaudir d’una vetllada molt especial en un escenari que sovint s’ha confòs amb els de la pel·lícula que celebra el seu 30è aniverari.

A les 20h, un cop el monestir sigui tancat al públic, es rebrà als assistents a la projecció al claustre amb cava i canapès. Seguidament el doctor Xavier Renedo de la Universitat de Girona, medievalista i cinèfil, explicarà les curiositats i anècdotes de la pel·lícula i del llibre d’Umberto Eco. L’antic refectori del monestir, edificat al segle XII, acollirà la sala de projeccions. 

L’activitat és gratuïta i les places, limitades. Cal fer reserva prèvia a reservesspv.acdpc@gencat.cat o als telèfons 972 387 559 o 972 194 238.

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya organitza l’activitat amb la col·laboració d’Icono Serveis Culturals, La Ceba Films, el restaurant de Sant Pere de Rodes i el Cineclub Diòptria.