Primer amor, Cyrano, Ix! i fins a 15 espectacles al Teatre de Roses

2010-10-11 09:42

La programació de tardor 2010 portarà al Teatre Municipal de Roses una quinzena d’espectacles i abastarà un ampli espectre artístic, que transcorrerà des de la música clàssica fins al hevy metal, des dels clàssics del teatre fins a creacions contemporànies amb introducció de les noves tecnologies, passant per la dansa o les propostes infantils.

Primer amor de Samuel Beckett, sota la direcció d’Àlex Ollé i Miquel Górriz i amb la interpretació de Pere Arquillué; Cyrano de Bergerac d’Edmond Rostand, dirigida per Pep Pla, amb Eduard Muntada i Ares Piqué; i els tradicionals Pastorets del Grup de Teatre de Roses, són les propostes en l’apartat teatral.

Les creacions més contemporànies arribaran de la mà de l’espectacle de dansa Mientes + k parpadeas de La companyia Color Dansa, que presenta en escena la provocació del hip-hop unida al profund contingut emocional del flamenc, i de la preestrena de Dilates? de Jordi Busquets i cube-bz, espectacle multidisciplinar on s’uneixen llenguatge musical i llenguatge visual.

El TMR segueix apostant per la música amb concerts per a tot tipus de públic, des de l’Homenatge a Chopin amb Dimitris Saraglou, passant per la proposta de l’OCE Tocats per Broadway... i altres vents, o L’ingenu és lliure de Ix!, fins al heavy metal de Olvido, entre d’altres.

Destacable també és la programació infantil amb espectacles de qualitat com Zing-zang de la Companyia Roberto Alonso o Cirque dèjà vu de la Companyia La Baldufa.