Presenten una plataforma de suport al candidat socialista Pere Casellas

2015-01-10 10:40

S'ha presentat “Compromesos amb Figueres” una plataforma ciutadana per donar suport al candidat del PSC de Figueres Pere Casellas a l’alcaldia de la ciutat. En un acte celebrat a la Sidreria Txot's hi han participat alguns dels seus principals impulsors provinents de diferents sectors com ara César Barrenechea especialista en gestió de l’esport, la professional del dret Montse Serra, i la exprofessora universitària i escriptora local Mònica Soler, tots ells independents políticament.

Segons Mònica Soler “La gènesi del grup és fruit de la implicació, inquietuds i preocupació de la ciutadania  civil davant les problemàtiques que afecten la ciutat  les quals han estat tractades en les diferents reunions de treball dutes a terme durant tot l’any passat amb Casellas. Fruit d’aquestes reunions sistematitzades, i a efectes d’aportar propostes a la construcció  de la ciutat i els seus potencials, sorgeix la vertebració del manifest”. 

L’acte ha comptat amb l’assistència d’una seixantena de persones que donen suport al candidat socialista i ha servit de posada en escena d’aquest grup ciutadà que recolza el projecte de ciutat de Casellas basat en la transparència, l’escolta activa al ciutadà, la participació, la implicació i corresponsabilitat d’aquest.

Per a Casellas ha manifesta que "cal aconseguir el millor per Figueres i els seus ciutadans més enllà d’una mirada restringida als quatre anys de govern, sinó en una visió de futur que faciliti la construcció de tangibles importants per a les persones que retornin al ciutadà l’orgull de viure a Figueres. Farem un govern d’esquerres competent i honest”.

La plataforma ha creat un espai web en la que hi ha penjat el manifest fundacional i la gent es pot sumar a la plataforma.