Presenten la segona edició actualitzada del llibre 'Ales Negres i Xampinyons' de David García Algilaga

2022-11-09 17:00

El 16 de novembre es presentarà a la Biblioteca Fages de Climent de Figueres l'edició actualitzada del llibre "Ales Negres i Xampinyons. Bombardeigs i refugis. Figueres, 1936-1939 " de David García Algilaga.

Es tracta d'un treball d’investigació històrica al voltant dels atacs aeris patits per la capital empordanesa durant la Guerra Civil espanyola i la defensa passiva, i activa, que es va desenvolupar per defensar-se’n. Aquesta obra ha estat construïda sobre dos pilars mestres, els bombardeigs i els refugis, els quals han estat reforçats per d’altres secundaris que ajuden a contextualitzar els fets en el marc de la Guerra Civil i entendre els esdeveniments amb la màxima informació possible. Aquest episodi històric necessitava una revisió i un estudi exhaustiu per poder ser llegit, entès, difós i recordat amb les garanties d’objectivitat i rigorositat que el tema requereix.

La presentació es farà a dos quarts de vuit del vespre i, a més de l'autor, hi intervindrà l'editor i periodista Carles B. Gorbs.