Presenten a Castelló els vins que maridaran amb els artistes del Festival Sons del Món

2013-06-21 15:00

La sommelier i periodista especialitzada en enologia Anna Vicens va presentar ahir a la Capella del convent de Santa Clara de Castelló d’Empúries, els vins que el reputat sommelier Roger Viusà (ex El Celler de Can Roca i ex Roca Moo) ha maridat amb la música dels artistes programats al festival Sons del Món 2013. La connexió que Viusà és capaç de trobar entre la música i l’enologia ofereix un viatge a través dels sentits auditiu, gustatiu i olfactiu que únicament es pot experimentar al Sons del Món. 

En aquesta soirée de Vi & Music, Anna Vicens es va acompanyar de la cantant Laia Vehí i el Jazz de Copes Trio, que van interpretar versions en format jazz dels artistes
participants en el festival. L’acte va ser molt celebrat pel centenar de persones que hi van assistir. Es van degustar 6 vins participants al festival: el Babalà del Celler cooperativa Espolla maridat amb Manel; el Cartesius blanc del celler Arché Pagès, maridat amb Luz Casal; el Llavors de la Vinyeta maridat amb Carlos Núñez; el Quinze Roures maridat amb Sílvia Pérez Cruz; el Blau del Mas Oller maridat amb Blaumut i el Blanc dels aspres de les Vinyes dels aspres maridat amb Joan Dausà. 

El Sons del Món ha aconseguit en sis edicions consolidar-se com una de les citesobligatòries pels amants del vi i la música de les comarques gironines. En aquest sentit, en la sisena edició s’hi ha implicat part d’aquest sector com la institució Patronat de Turisme Costa Brava amb el projecte Ruta del Vi DO Empordà, diversos cellers de la DO Empordà, la distribuïdora Vila Viniteca, mitjans especialitzats com Vi de l’Empordà, la revista Cupatges o Fansdelvino.com i sommeliers reconeguts com Roger Viusà i Anna Vicens.