Presentació del llibre '200 masos i veïnats del Cap de Creus i l'Albera marítima'

2023-01-09 17:00

Pau serà escenari, el dimecres dia 11 de gener, de la presentació del llibre "200 masos i veïnats del cap de Creus i l'Albera Marítima" d’Arnald Plujà i Canals. 

L’autor és historiador i mestre, s’ha especialitzat en l’estudi del Cap de Creus, i és l'autor de nombroses publicacions especialitzades en aquesta zona empordanesa.  Plujà escriu en revistes d’àmbit local, provincial i estatal, i ha col.laborat amb l’Institut d’Estudis Catalans, el Departament de Cultura de la Generalitat i l’Institut Cartogràfic en l’elaboració del Nomenclàtor de Catalunya i en la Normalització de la Toponímia Catalana. 

L’acte de presentació del llibre tindrà lloc a les 19h a la Sala Teatre del Centre Cívic de Pau, i durant la sessió està prevista la projecció de fotografies singulars i excepcionals dels masos més emblemàtics del Cap de Creus, com ho són el Mas Bassac, el Mas d’en Ferran, el Mas dels Frares, el Mas Torrà, el Mas Penardell, la Torre d’en Mornau, el Mas d’en Catoi,el  Mas del Frai o el Mas de Vilagut de Baix, entre molts altres. En acabat, se servirà un petit refrigeri i una copa de cava.