Premien amb un quilo de gambes un concurs de fotografia al Port de la Selva

2012-06-08 09:00

El concurs de fotografia de paisatge i patrimoni "A Bon Port" ja és a punt de desembarcar al Port de la Selva. El diumenge 10 de juny des de les 10 del matí us podeu passar pel carrer Illa per fer les inscripcions. Us donaran un petit vaixell de paper per col·locar en el paisatge que voleu fotografiar i presentar a concurs. 

Els premis, oferts per l'associació de comerciants ARC del Port de la Selva són realment suculents. N'hi ha tres, per a la millor fotografia de paisatge 1 quilo de gambes de Port de la Selva, per a la millor fotografia de patrimoni un altre quilo de gambes i per a la millor fotografia infantil una bossa de caramels i llaminadures.   

Les fotografies hauran de ser realitzades en format digital, tant amb càmera fotogràfica com amb smartphones. Aquestes podran ser enviades a una adreça electrònica (xarxapaisatges@gmail.com), o bé hi haurà la possibilitat de descarregar les imatges directament als ordinadors situats al punt habilitat per l'activitat

Les fotografies rebudes estaran exposades durant tot el dia a la parada de l’associació Xarxa Paisatges. Podeu consultar les bases en aquest enllaç.