Portes obertes al MUME de la Jonquera els darrers diumenges de mes

2013-10-26 10:00

Seguint amb la programació de tots els diumenges de final de mes, el proper diumenge 27 d’octubre, el Museu Memorial de l’Exili (MUME) oferirà una Jornada de portes obertes de 10 a 14 h i Visita guiada gratuïta per a particulars a les 11 h.

Es prega confirmació de l’assistència a la visita guiada a través del tel. 972 55 65 33.

Per altra banda, es pot visitar fins el mes de gener l’exposició audiovisual “Fragments. A partir d’Els emigrats  de W.G. Sebald”. Aquest projecte, d’Anna Soler Horta, va rebre el I Premi Internacional Memorial Walter Benjamin, en la modalitat ”Ajut a la creació artística”, i neix arran de la lectura i la traducció al català d’Els emigrats, de l’escriptor alemany W. G. Sebald (Wertach im Allgäu, Alemanya, 1944 - Norfolk, Anglaterra, 2001). Seguint els passos de l’escriptor, la traductora Anna Soler Horta ha peregrinat per alguns dels paisatges vinculats als protagonistes d’aquest llibre a fi de fotografiar-ne els camins recorreguts. L’entrada a l’exposició temporal és gratuïta.

Finalment, fins al 8 de gener de 2014 es podrà veure al hall del MUME l’exposició “La Línia P al descobert” que aplega una sèrie de fotografies de Guillem Vidal.

Lloc de cerca