Portalblau tanca amb 14.000 espectadors

2021-08-16 12:00

La 14a edició del Festival Portalblau, que ha finalitzat aquesta nit amb un concert de Miki Núñez al Fòrum Romà del jaciment d'Empúries, s'ha convertit en la de més èxit de convocatòria de tota la història del festival. La bona resposta del públic a la vintena de propostes que s'han programat a diferents indrets de l'Escala entre el 17 de juliol i el 15 d'agost ha obligat a penjar el cartell d'entrades exhaurides en 14 dels 17 espectacles programats amb noms com Oques Grasses, Manel, Suu o Judit Nedderman. En cap de les edicions anteriors del festival s'havien esgotat entrades en tantes actuacions.

A més, l'ocupació ha estat del 90%, tot un rècord que mai havia assolit Portalblau. Un èxit que es deu, segons l'organització, a una programació de qualitat, les ganes del públic de tornar a gaudir de l'art i la cultura, i a l'interès que generen els espais en els que es desenvolupa el festival, tots ells de gran valor patrimonial i paisatgistic.  

Els concerts d'El Pot Petit i Dafné Kritharas, així com la trobada literària entre l'escriptor marroquí Mahi Binebine i Manuel Forcano han estat ajornats fins a 2022.