Pont de Molins inaugura la reforma de La Nova Harmonia

2015-01-14 17:30

L'Ajuntament de Pont de Molins inaugura el diumenge 18 de gener les obres de restauració de l'edifici de dues plantes La Nova Harmonia que es troba situat al carrer del Pont. Amb un cost total de 268.608,51€, la restauració de l'edifici de l'antiga societat Nova Harmonia ha durat gairebé 5 anys. L'Ajuntament hi ha aportat només 22.684,47€, mercès al finançament de la Generalitat i el PUOSC. 

L'edifici tindrà un triple ús, social, cultural i formatiu.  La restauració de La Nova Harmonia, ha aconseguit un equilibri ponderat entre l'esperit de l'antiga societat i els nous usos derivats de les noves tecnologies, assegura el regidor de Cultura Esteve Llorens "en aquest sentit, l'espai disposa de connectivitat de banda ampla amb 16 punts de connexió a Internet per cable i Wifi gratuït. La planta superior, es constitueix com un espai de Coworking i Networking, per tal de fomentar l'esperit emprenedor amb empreses de nova creació, així com un espai per a reunions, trobades i conferències, amb els darrers equipaments tecnològics d'àudio, vídeo i telecomunicacions".

La inauguració del diumenge a les onze del matí comptarà amb l'assistència del delegat territorial del Govern de la Generalitat, Eudald Casadesús, i del director dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació.