Pingüins a Espolla, troballes arqueològiques a Figueres i un carrer dedicat als Prínceps de Dubai a Castelló

2012-12-28 10:00

El 28 de desembre, dia dels Sants Innocents, provoca que la xarxa vagi plena de bromes. Així Xavier Piera comenta al Facebook que avui es regalen pingüins a Espolla, només n'hi ha 34 i es facilita un número de telèfon per fer-ne la reserva. S'afirma que els animals han estat ben criats en aquesta població empordanesa.

A Castelló d'Empúries, des del mateix ajuntament, s'ha distribuït una nota informativa anunciant l'ordre del dia d'un ple extraordinari on s'inclou una moció per "aprovar el canvi de nom de l'Avinguda Joan Carles I d'Empuriabrava per Avinguda de S. M. Prínceps de Dubai". Aquest canvi de nom es justifica perquè "l'empresa Skydive Dubai va comprar les instal·lacions de l'aeròdrom i del kàrting d'Empuriabrava". Alguns mitjans s'han empassat la notícia.

L'arqueòloga Anna Maria Puig publicava que "unes prospeccions magnètiques han detectat sota la plaça de l'Ajuntament de Figueres una sorprenent construcció, molt antiga. Ara que tenim un conseller a la Generalitat han dit que invertiran 2 milions d'euros en excavar-ho."

També fa broma sobre la nova conselleria de Santi Vila José Maria No Díaz que escriu que "el fins ara conseller Santi Vila exalcalde de Figueres ha demanat per estrés la baixa de la conselleria i fer un intercanvi amb l´alcalde de Cabanes, per tant el senyor Santi Vila passarà a ser alcalde de Cabanes i l'Àlex Hernandez passarà a ser conseller de la Generalitat".

El Club Bàsquet Escolàpies feia córrer que "el Barça ha cridat al Mini A perquè avui jugui a la mitja part de l'Eurolliga" i des d'El Port de la Selva esperen l'arribada de Shakira i Piqué "la parella que espera el seu primer fill, tenen previst passar aquest cap de setmana a El Port de la Selva, per tal descansar i visitar diverses cases, amb l'intenció d'adquirir-ne una d'elles".