Pierre-Yves Costeau inaugurarà The Figueres Conference el mes d'abril

2010-11-18 14:00

Pierre-Yves Costeau, fill del presitigiós oceanògraf, serà l’encarregat d’inaugurar la propera edició del The Figueres Conference, que tindrà lloc el proper 14 d’abril al castell de Sant Ferran, amb la presència de conferenciants d’arreu del món.

La nova edició de The Figueres Conference, una trobada dedicada a temes mediambientals, se centrarà en l’aigua i la seva utilització. Les ciutats convidades, com Figueres, es caracteritzen per alternar cada cop més períodes de sequera amb d’altres on el recurs hídric és abundant.

El regidor de Medi Ambient, Richard Elelman, destaca que “hem convidat a un gran nombre d’experts perquè expliquin de forma pràctica les seves experiències a tots els assistents. És per això que, per aquesta edició, hem rebut un important suport per part de nombroses ciutats europees, la Comissió Europea i altres entitats nacionals i internacionals.”

Recordar que el passat mes de gener la conferència figuerenca va rebre el suport de la Comissió Europea, la qual s’ha convertit en patrocinadora, amb el compromís de convertir The Figueres Conference en la llavor d’una nova organització europea, on les diferents regions (conques) intercanviïn experiències en matèria d’aigua i el seu estalvi i bona utilització.

Finalment, destacar que les ciutats de Saragossa i Venècia, expertes en el tractament i estalvi de l’aigua, també prendran part en The Figueres Conference.