Pere Casellas vol millorar la seguretat a la Marca de l'Ham

2011-03-07 20:00

El cap del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Figueres i candidat socialista a l'alcaldia, Pere Casellas, i la regidora d'aquesta formació política, Núria Navarro, s'han reunit amb els representants de l'Associació de Veïns de la Marca de l'Ham per escoltar les seves peticions i propostes per millorar la seguretat al barri.

Durant la trobada, els regidors socialistes i els representants dels veïns han tingut un intercanvi d'opinions sobre temes relacionats amb la seguretat. Els veïns han enumerat diversos problemes que afecten la seguretat als seus carrers, com ara el tràfic de drogues o una il·luminació deficient o inexistent que crea zones insegures. A la reunió, els veïns han reclamat una major presència policial i un major control sobre les persones que no són del barri i que hi acudeixen per adquirir estupefaents, entre altres peticions. 

Pere Casellas s'ha compromès amb els veïns a mantenir una presència policial constant al barri per eradicar el tràfic de drogues. Per donar una resposta efectiva i coordinada als problemes d'aquest àmbit al barri, el candidat socialista també s'ha compromès a nomenar un regidor específicament responsable de la seguretat a la Marca de l'Ham que tingui interlocució directe amb els veïns.