Pere Casellas serà el candidat del PSC a les properes eleccions municipals a Figueres

2014-03-10 14:00

El fins ara portaveu del grup municipal socialista i primer secretari de l’Agrupació de Figueres, serà el cap de llista dels socialistes figuerencs a les pròximes eleccions municipals després que hagi recollit els avals que reclama el reglament de primàries del partit entre els militants del partit a la ciutat. Casellas, que repetirà com a cap de llista i és regidor des de fa dues legislatures, ha estat l’únic candidat del procés de primàries obert a la ciutat per a l’elecció del candidat del PSC a les municipals de 2015. 

Casellas podia haver estat designat amb un simple acord de l’Assemblea de Figueres però va preferir acollir-se al procés de primàries, que exigeix l’aval d’un 20% de la militància. D’aquesta manera va obtenir en un matí el recolzament de 39 militants de 67, el 55% del gruix de l’agrupació, i serà candidat oficialment si cap altre militant no presenta avals abans d’aquest vespre. “La nostra idea és aconseguir una suma de les forces d’esquerres per desplaçar CiU de l’alcaldia i estalviar a la ciutat de Figueres la lletania de despropòsits a la què l’està sotmetent el govern municipal”, s’ha manifestat Pere Casellas.

“Tinc ganes de tornar-ho a intentar perquè tinc un projecte clar i crec que s’han de canviar moltes coses. Tenim la il·lusió i el recolzament d’un partit cohesionat. I ens avala, també, la defensa dels interessos de Catalunya d’acord amb els postulats catalanistes del PSC, als quals no renunciarem i els quals hem aplicat per convicció en les votacions en defensa dels drets del nostre país”, hi ha afegit el candidat socialista.