Pere Casellas (PSC) vol incrementar els aparcaments per a minusvàlids i millorar l'accessibilitat als espais públics

2015-05-16 12:30

El cap de llista del PSC Pere Casellas inclou en el seu programa diverses mesures per a millorar l'accessibiltat per a les persones amb mobilitat reduïda o que pateixen disfuncions en matèria auditiva o visual. "Considerem vital millorar l’accessibilitat als espais públcis, fomentar la millora de carrers i places eliminant barreres perquè poguem viure la ciutat en un pla d’igualtat. Mesures com línies d’ajut a edificis amb deficiències d’accés per a minusvàlids seràn prioritàries per l’Ajuntament".

El PSC també es proposa implementar mesures per a persones amb dèficit visual, com l’ús i substitució a mida que es renovin, dels semàfors de la ciutat amb senyals de pas auditives i incrementar els aparcaments per a minusvàlids en espais estratègics de la ciutat, "serem molt estrictes sobre el seu mal ús".

En aquest sentit, en els espais culturals de la ciutat, i en consonància amb el Pla de Manteniment d’equipaments culturals previst el PSC vol incorporar el “bucle magnètic” per a persones amb audició reduïda, perquè tinguin accés a l’activitat cultural.